Salla e Konferencave 

Sky 2 Hotel ju ofron edhe nje Sallë Konferencash ku mund të organizoni takime dhe evente bisnesi.

Kjo është një zonë e sofistikuar me të gjitha pajisjet moderne të nevojshme.

 

 

MEETING ROOM 

 

KAPACITETI: 25-35 persona 


ShERBIMET:

  • TABELE ME LETER TE BARDHE
  • PROJEKTOR LCD
  • WI-FI
  • MUNDESI LIDHJE ME TELEFON 
  • STILOLAPS, BLLOK SHENIMESH 
  • MONITOR
Copyright © 2023 Sky 2 Hotel - Rruga Reshit Collaku, 38, Tirana (Tiranë) - Albania
Website created with ericsoft