Check-in
Check-out

Junior Suite Twin

Junior Suite janë dhomat që kanë më shumë hapësirë dhe janë perfekte për familjet, në sajë të mundësisë së futjes së krevatit të katërt, përveç divanit që trasformohet në krevat.

Junior Suite Twin ka dy krevatë tek ,një divan, një tavolinë shkrimi,guarderobë, një banjo elegante me dush me hapësirë komode. Është gjithashtu e pajisur me ajër të kondicionuar, TV, tharëse flokësh, minibar, telefon, internetet dhe kasafortë.

Mund të qëndrojnë ne këtë Suite deri ne katër persona duke shtuar një krevat.

Junior Suite King

Junior Suite janë dhomat që kanë më shumë hapësirë dhe janë perfekte për familjet, në sajë të mundësisë së futjes së krevatit të katërt, përveç divanit që trasformohet në krevat.

Junior Suite King ka një krevat dopio dhe një tek , një tavolinë shkrimi, guarderobë, një banjo elegante me hapësirë dhe dush komod. Është gjithashtu e pajisur me ajër të kondicionuar, TV, tharëse flokësh, minibar, telefon, internetet dhe kasafortë.

Mund të qëndrojnë ne këtë Suite deri ne katër persona duke shtuar një krevat.

Copyright © 2023 Sky 2 Hotel - Rruga Reshit Collaku, 38, Tirana (Tiranë) - Albania
Website created with ericsoft