Oferta gjate javes 10% ulje

Oferta ne fundjave 20% ulje

Check-in
Check-out

Informacione dhe kontakt

Hoteli ndodhet rreth 450 metra nga Sheshi “Skënderbej”, është i rrethuar nga aktraksione të njohura turistike dhe ndërtesa qeveritare, të cilat mund të arrihen në këmbë për pak minuta. Hoteli është pranë Parkut Rinia "Tajvani", afër shëtitores” Murat Toptani", disa metra nga Kulla e Sahatit, Muzeu Historik Kombëtar, Muzeu Arkeologjik Kombëtar , Shtëpia e Gjetheve, Bunk'Art 2 . Hoteli ka afër stacionet e autobusëve, duke ofruar lidhje shumë komode me të gjitha zonat e Tiranës. Me një shëtitje të shkurtër do të arrini në zonën e Bllokut, ndërsa përreth strukturës, ju do të gjeni bare, restorante dhe dyqane të ndryshme.

Për çdo informacion, ju mund të na kontaktoni nepërmjet të dhënave të mëposhtme ose duke plotësuar formularin.

e Hene – e Dielë: Hapur Gjithmonë

Mesazhi u dergua!

Emer, Mbiemer
Email
Nr. Celular (Opsional)
Titulli (Opsional)
Mesazhi Juaj (Opsional)
Copyright © 2023 Sky 2 Hotel - Rruga Reshit Collaku, 38, Tirana (Tiranë) - Albania
Website created with ericsoft